Buffet

INSPIRASJON FORM

Figgjo Form gir din buffet en klar signatur og identitet. Form fatene er tilgjengelig i en rekke størrelser og gir rom for muligheter. Figgjo Form er lette å stable og lette å kombinerer. Forms kraftige uttrykk fungerer spesielt godt sammen med runde og organiske former.

INSPIRASJON BOKS

Figgjo Boks er med sine rette kanter perfekte for å bygge en spennende buffet. De finnes i mange ulike størrelser og er romslige uten å ta mye plass på bordet. Med sitt stramme formspråk kan de kombineres med mange andre produkter. Fatene Figgjo GN gir en stor og flott oppleggingsflate, og kommer også med lokk. Ellipsefatene med sin asymmetriske form tilfører liv og lekenhet til et ellers stramt oppsett.

INSPIRASJON ARENA

En buffet med produkter fra Figgjo Arena gir en harmonisk og behagelig opplevelse. De myke linjene og runde formene er tatt igjen i både fat og boller. Fatene finnes i mange ulike størrelser og i to varianter – mer elegante fat med stor fanebredde eller mer funksjonelle fat med stor oppleggingsflate. De kuleformede bollene er “lukket” i toppen og er derfor spesielt godt egnet til kornblandinger og annet som lett kan havne utenfor bollen.

INSPIRASJON GASTRONORM

Figgjo Gastronorm er diskret og rendyrket. Delene er lette å sette sammen og ikke minst lette å fylle og forsyne seg fra. De baserer seg på standardstørrelser, og innbyr i sin enkelhet til uendelig kombinasjonsmuligheter. Det funksjonelle uttrykket til Figgjo Gastronorm kan gjerne kombineres med mer ekstreme produkter fra Figgjo Front, for eksempel Figgjo Hval. Her ser vi at funksjon ikke trenger å være kjedelig!

  NOEN TIPS

 • Utvalgte blikkfang-produkter kan “løfte” hele buffeten
 • Store fat gjør at man slipper å fylle på så ofte
 • Firkantede produkter kan stå tett og sparer derfor plass
 • Mange små enheter er bra til porsjonsservering
 • Runde/avrundede produkter er mindre utsatt for kantskår
 • Det er lurt å ha noen boller som ikke er for åpne – til kornblandinger og lignende
 • Plastlokkene til GN og Formfatene kan brukes til å bygge høyde på buffeten
 • Lokk gjør at man kan forberede maten i forkant
 • Gastronorm er et uunnværlig buffetprodukt

REFERANSER

KANTINE, England

Oppnå et unikt uttrykk på buffeten din ved å bruke Figgjos flotteste buffetprodukter.

Sola Strandhotell, Norge

Sola Strandhotell har i valgt en kombinasjon av Figgjos buffetprodukter men også Figgjo Flak og Figgjo Grad.

Bent Brandt Kantine, Danmark

Figgjos forhandler i Danmark, Bent Brandt, har en kantineløsning preget av Figgjo produkter som inspirerer kundene deres.

Scandic Airport Hotel, Stavanger

Scandic Airport hotel bruker Figgjos produkter for blandt annet å servere deg en prisbelønnet "God morgen".