Figgjokvaliteten

Figgjokvaliteten

THE FIGGJO RECIPE
Figgjo ligger i naturskjønne omgivelser på Figgjo utenfor Stavanger. Her bruker vi tradisjonelt håndverk og en moderne maskinpark til å omsette stilren design til funksjonelt og holdbart porselen. Enkelte av våre produkter krever hele 52 berøringer av menneskehender gjennom produksjonsprosessen. Vi er påvirket av det ujålete skandinaviske formspråket der tilhørighet og tradisjoner betyr like mye som mattrender.

Figgjo er fleksible
Figgjo er en familieeid norsk bedrift med lange tradisjoner. Norge signaliserer trygghet og seriøsitet. Vi leverer kjapt. Opplagskravene er svært moderate. Vi kan levere ned til ett produkt i en standarddekor. Alle produktene kan spesialdekoreres helt ned i 48 eksemplarer. Og den bestillingen klarer vi på 2-4 uker.

Figgjo er til å stole på
Figgjo gir 5 års Kantskadegaranti på alle runde, flate tallerkener*. Vi er ISO-sertifisert innenfor kvalitetsstyring, miljø og energibruk. Vi sjekkerkvaliteten manuelt og sorterer ut etter hver brenning. Figgjo benytter ingen miljøskadelige råmaterialer, og gjenvinner all ubrukt produksjonsmasse. Etter brenning resirkuleres vrakprodukter som fyllmasse. Luften og vannet som anvendes i fabrikken renses.

* Gjelder ikke Figgjo Front Dining.

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.