Kafé

Kafé

Inspirasjon Felt

Figgjo Felt er en fleksibel tallerken som kan være både elegant og uformell. Spiseflaten er todelt og kan brukes på ulike måter – én stor spiseflate til enkle retter eller to mindre flater til todelte retter. Bollen og koppen fra Figgjo Felt stabler godt uten å ha det funksjonelle uttrykket stableprodukter ofte har. Sammen gir dette en unik løsning til en kvalitetsbevisst kafé.

Inspirasjon Ellipse

Figgjo Ellipse har blitt svært populær, og har de senere år blitt utvidet med boller i tillegg til de mange tallerkenene. Denne er perfekt til suppe, salat eller en pastarett der man gjerne serverer et stykke brød til. Et godt valg for de som ønsker et annerledes uttrykk enn det man oppnår med en rund tallerken.

Inspirasjon GN

Med Figgjo GN får man et ryddig og stramt uttrykk, og dessuten en plasseffektiv løsning. Den store flaten egner seg godt til å sette andre små porselensprodukter på, for eksempel til en saus eller dressing som skal følge med maten. Kruset er bra til både te og kaffe latte men egner seg også som et stort vannglass eller til brødpinner.

Inspirasjon Verde I

Figgjo Verde er rene, karaktersterke produkter som egner seg godt til både små og større retter. Kruset har med sin særpregede form blitt en moderne klassiker.

Inspirasjon Verde II

Tallerkenen Figgjo Verde har en fin kurve som gjør at den egner seg både som flat tallerken og til retter med saus, for eksempel en pastarett. Her er den kombinert med Figgjos klassiske cappuccinokopp.

Inspirasjon Arena Spiss

En populær tallerken som er akkurat passe stor til en sandwich eller en liten varmrett – og samtidig liten nok til å servere et kakestykke. Skålen Figgjo Arena Spiss er fin til en saus eller dressing og bidrar til å gi kuverten karakter. Kruset har en spesielt god hank!

Inspirasjon Klassik

Tallerkenen Figgjo Klassik er en allrounder som lett lar seg kombinere med 15-kruset og med den riktige størrelsen av Figgjos mange stableboller. Sammen danner de en kuvert som egner seg til mange forskjellige retter og som gir stor frihet.

    NOEN TIPS

  • La produktene gjenspeile hvilket uttrykk og opplevelse en ønsker
  • Til selvbetjeningskafeer bør man velge produkter tilpasset brettet som skal brukes
  • La størrelsen og formen på bordet være med på å påvirke valget av tallerken
  • Med spesialdekor kan kafeen skape sitt eget utrykk også på porselenet
  • Mange kafeer har lite lagringsplass – velg produkter som kan fylle mange oppgaver
  • Det kan være lurt å ha egne produkter til barnemenyen

Referanser

Foodstory, Stavanger

Foodstory serverer mat ut fra verdiene; Smak, renhet, design og historie. Og det var naturlig å velge Figgjo til å servere den på.

Baker Hansen, Oslo

Baker Hansen benytter Figgjo Verde på sin utsalgssteder.

Ostehuset, Stavanger

Ostehuset i Stavanger tilbyr alt fra et lett måltid i Ostehusets ulike lokaler til catering for store selskaper - like gjerne lokale spesialiteter som delikatesser fra Frankrike og Italia. De har et utvalg av Figgjos produkter som er like variert som menyen.