Kaffe og Te

Kaffe og Te

Inspirasjon Front Dining

Koppene i Figgjo Front Dining har et karakteristisk uttrykk og en elegant fot. Hanken viderefører det unike formspråket og gir samtidig gjesten en kopp med et godt grep. Kaffekanne, fløtemugge og sukkerskål har et klassisk formspråk som går fint sammen med koppene. Sammen utgjør disse produktene en løsning med en følelse av eksklusivitet.

Inspirasjon Spir

Figgjo Spir har et tydelig formspråk som fremstår som moderne og annerledes. Kannene er spesielt gode å gripe, og den lille sukkerskålen egner seg like gjerne til teskjeer eller teposer. Koppene er Figgjos italienskinspirerte kaffekopper – velegnet til både spesialkaffe og klassisk kaffeservering. De har gode hanker, riktig tykkelse og underskåler med rett høyde og mykhet.

Inspirasjon Felt

Koppene i Figgjo Felt har et tydelig og vennlig uttrykk. Den stegvise inndelingen gjør at koppene stabler godt uten å ha det funksjonelle uttrykket som stablekopper ofte har. Kaffekoppens hank er god å gripe. Muggene er stramme og enkle i uttrykket og går godt sammen med Figgjo Pisa som her er vist som sukkerskål.

    NOEN TIPS

  • La produktene understreke opplevelsen – skal det være klassisk eller moderne?
  • Store fat kan brukes som porselensbrett
  • Med spesialdekor kan man oppnå et eget uttrykk

Referanser

Square Hotell, Stavanger

Foodstory er ansvarlig for all matservering på Comfort Hotel Square i Stavanger. Figgjo har levert porselen til restaurant og frokostservering, men også til kaffekonseptet i hotellets lobby.

Le Cafe, Norge

Le Café har valgt Figgjo produkter med egen logo som er med på å bygge en klar identitet på enhver av kjedens kafeer.