Møterom

Møterom

Inspirasjon Form

Alt fra småretter og snacks til kaker, sukkerbiter og te kan samles som en enhet på det største Formfatet. Det beskyttende plastlokket gjør at møteromsserveringen kan vente på deltakerne – og ikke omvendt. De mange små porselensproduktene gjør det enkelt å bytte ut deler av serveringen underveis i møtet. En stram og elegant serveringsløsning for krevende møtedeltakere.

Inspirasjon 4588

Bollene stabler med innhold til høye tårn og kan derfor samles på en liten flate – noe som både er praktisk under transport og som ser flott ut på møtebordet. Når møtet starter kan de ulike bollene enkelt spres på bordet eller fordeles til de enkelte møtedeltakerne. Oppryddingen forenkles også av at skålene stabler selv med eventuelle rester.

Inspirasjon Triangel

En dristig løsning for et annerledes møte! Figgjo Triangel er et spennende produkt som fungerer alene til et lite møte. I større sammenhenger kan den settes i formasjon, 6-kantet som her eller på en linje hvis man har et smalere møtebord.

Inspirasjon Pisa

Figgjo Pisa er skråstilte boller som stabler med innhold til skjeve tårn. Produktene gir en spennende møteromsservering – både når de er stablet ved møtestart og når hver enkelt av de skråstilte bollene spres utover. Før og etter servering kan de stables på en liten flate, noe som er praktisk under transport.

Inspirasjon GN I

Det lange smale fatet GN-fatet egner seg godt til mindre møtebord eller i andre sammenhenger der man har liten plass. Samtidig gir det en interessant møteromsservering i kombinasjon med de små tallerkenene i Figgjo Gastronorm. Figgjo Arena myker opp uttrykket med de små bollene.

Inspirasjon GN II

Det store GN-fatet fungerer her som et flott porselensbrett som samler fire komplette kuverter – til fire møtedeltakere. De høye firkantede vasene kan like gjerne brukes til bestikk eller servietter som til brødpinner.

    NOEN TIPS

  • Serveringsløsninger til møterom krever fleksibilitet
  • Store porselensflater med mange små produkter gir mulighet for enkel påfylling under møtene
  • Lokk beskytter maten og muliggjør tilberedning på forhånd
  • Dekor kan bidra til ulike møteromsopplevelser
  • Teposer, emballert sukker og lignende kan gjerne stå i møterommet over tid
  • En møteromsløsning bør være både funksjonell og dekorativ