Barnehage

Barnehage

Inspirasjon Kardemommeby

Gode barneprodukter der størrelsen er tilpasset de små brukerne. En flat tallerken, en dyp tallerken og Figgjos klassiske barnekopp. Dekoren Kardemommeby er tegnet av Thorbjørn Egner.

Inspirasjon Karius og Baktus

Gode barneprodukter der størrelsen er tilpasset de små brukerne. En flat tallerken, en dyp tallerken og Figgjos klassiske barnekopp. Dekoren Karius og Baktus er tegnet av Thorbjørn Egner.

Inspirasjon Hakkebakkeskogen

Gode barneprodukter der størrelsen er tilpasset de små brukerne. En flat tallerken, en dyp tallerken og Figgjos klassiske barnekopp. Dekoren Hakkebakkeskogen er tegnet av Thorbjørn Egner.

Inspirasjon Barnestreker

Gode barneprodukter med tegninger som barnehagebarn selv har tegnet! En flat tallerken, en dyp tallerken og Figgjos klassiske barnekopp – med en størrelse som er tilpasset de små brukerne. Her kan barna finne både et bustetroll, en kanin og en som skal bade.

Inspirasjon Mons

Flotte barneprodukter med katten Mons i ulike situasjoner. Den dype tallerkenen er dypere enn på de andre barnesettene. Den flate tallerkenen er flatere, og gjør det kanskje lettere for barna å smøre på brødskiven selv. Koppen har stablekant og står derfor ekstra stødig i stabler i skapet.

Inspirasjon Culina

Barnesett med en enkel og klar dekor som likevel inneholder mange detaljer som barn kan fryde seg over gang etter gang.

Inspirasjon Barnesett Hvitt I

Figgjos klassiske barnesett – her i hvit utgave. Mange barnehager foretrekker hvite produkter fordi omgivelsene i seg selv er så fargesterke. Alternativt kan barnehagen skape sitt eget uttrykk på produktene gjennom spesialdekor.

Inspirasjon Barnesett Hvitt II

Et hvitt barnesett som kan forbli hvitt eller som kan dekoreres. Den dype tallerkenen er dypere enn på de andre barnesettene. Den flate tallerkenen er flatere, og gjør det kanskje lettere for barna å smøre på brødskiven selv. Koppen har stablekant og står derfor ekstra stødig i stabler i skapet.

Inspirasjon Drops

Det er ikke bare barn i barnehagen – og de voksne skal også ha mat. Figgjo Drops er en hyggelig dekor med friske farger. Uttrykket er moderne og lett. De ulike fargene kan kombineres eller man kan bruke de til å skille ulike avdelinger i barnehagen fra hverandre.

    NOEN TIPS

  • Produktene bør være tilpasset små barnehender
  • Både tallerkener og kopper bør være solide – og tåle knall og fall
  • Dekor kan gjøre måltidet morsommere for barna
  • Man kan bruke dekor til å skille de ulike avdelingene i barnehagen
  • Personalet skal også spise – og bør få produkter tilpasset voksne
  • Produktene bør stable godt og stødig