Roomservice

Roomservice

Inspirasjon Form I

Fatet Figgjo Form har her fått rollen som brett. Figgjo Tipp tar opp noe av formspråket til fatet, og de egner seg derfor godt sammen, mens kaffekannen og koppen bidrar til å gi det hele et mer klassisk uttrykk. Uansett hva som serveres tar dette noe av restaurantfølelsen med inn i romserveringen.

Inspirasjon Form II

Figgjo Form brukes her som en unik kombinasjon av tallerken og brett. Maten kan legges direkte på Formfatet sammen med de små, interessante skålene som kan brukes til saus eller til en liten dessert. Alt kan dekkes av et samlende lokk som beskytter maten før servering og under transport.

Inspirasjon Form III

Sammen med boller som stabler med innhold gir et av de smale Formfatene mange ulike muligheter for servering. For eksempel er denne løsningen godt egnet til en kald rett kombinert med små varmretter i de lokkdekte bollene. Også fatet kan dekkes med et beskyttende lokk.

Inspirasjon Tipp

Figgjo GN utgjør en samlende ramme for de mange små rettene som serveres i ulike tallerkener i Figgjo Tipp. Fatet – eller brettet som det brukes som her – er nøytralt men samtidig stramt og elegant. Den lille bollen Figgjo Tipp kunne også vært byttet ut med et glass eller en kopp.

Inspirasjon GN

Her brukes fatet Figgjo GN som et mindre porselensbrett. Sammen med tallerkenen Figgjo Arena er dette enkle og funksjonelle produkter som gir mange muligheter. Samtidig gir de også en annerledes opplevelse, og bidrar til å gjøre romservering til en hyggelig opplevelse.

Inspirasjon Arena

Det store fatet Figgjo Arena utgjør bakgrunnene for en liten tapasservering. Spennende småprodukter gir gjesten en interessant matopplevelse. Man kan eventuelt ta bort de to firkantede skålene i midten og får da mulighet for en fin varmrettsservering – for eksempel en burger med pommes frites i skålen og dressing i Figgjo Arena Spiss. En løsning med et moderne og samtidig vennlig uttrykk.

    NOEN TIPS

  • Fat med tilhørende plastlokk gjør at man kan beskytte maten
  • Flere små produkter kan skape spennende variasjonsmuligheter
  • Boller som stabler med innhold gjør serveringen kompakt under transport
  • Dekor kan understreke en ønsket opplevelse
  • Porselenslokk beskytter maten og gir gjesten en god opplevelse
  • Stabile produkter med lavt tyngdepunkt er bra for transport