Stående bespisning

Stående bespisning

Inspirasjon Felt Mingle

En annerledes mingletallerken med fire flater i flere nivåer. Dermed kan ulike retter holdes adskilt – enten kokken legger opp maten eller gjesten forsyner seg selv fra en buffet. Det bakerste nivået er tilpasset en liten gaffel, skje eller spork. Den firkantede formen er plassbesparende i opplegging. Samtidig har tallerkenen mykt avrundede hjørner som gjør den mer robust.

Inspirasjon 2170 Mingle

Et lett og god mingletallerken. Det ekstra rommet kan brukes til en liten porselensbolle eller direkte til en dip eller saus. Den firkantede formen er plassbesparende i opplegging. Fire tallerkener får sammen plass på et gastronormbrett 1/1 i stål, noe som er praktisk under transport.

Inspirasjon 3170 Mingle

En praktisk og lett mingletallerken med et mykt formspråk. Med sitt avdempede og passe elegante uttrykk er denne enkel å bruke i mange sammenhenger. Den bredere kanten bak gjør tallerkenen ekstra gripevennlig.

Inspirasjon Felt Brikke

En liten brikke som er velegnet til både sittende og stående servering. Fordypningen er tilpasset en rekke kopper og boller i Figgjos sortiment. Brikken egner seg særlig godt til å kombineres med de to allsidige bollene i Figgjo Felt. Både bollene og brikken i Figgjo Felt stabler godt, og er derfor plassbesparende på kjøkkenet så vel som i opplegging.

Inspirasjon Ellipse Brikke

En oval brikke som passer til mange kopper og boller i Figgjo sitt sortiment. Den asymmetriske fanen gjør tallerkenen svært gripevennlig. Gjesten vil naturlig gripe nært koppen, og dermed vil dette oppleves som en spesielt stabil tallerken til stående servering. Koppen har et mykt uttrykk innenfor det stramme og oppleves derfor harmonisk sammen med Figgjo Ellipse.

Inspirasjon 3071 Brikke

En liten brikke med et interessant formspråk. Den spisse enden er god å holde i, og gjør dette til en brikke som er godt egnet til stående servering – i tillegg til sittende. Spiseflaten er stor i forhold til størrelsen på tallerkenen. Koppen har en karakteristisk hank som tar igjen noe av det dråpelignende formspråket til brikken.

    Tips

  • Produkter til stående bespisning bør ha lav vekt og være gode å gripe
  • Serveringskonseptet påvirker om man skal ha en mingletallerken med ett eller flere rom
  • Med flere små boller skaper man variasjonsmuligheter for én mingletallerken
  • En spork er et nyttig bestikk til stående bespisning
  • Kaffekoppene bør ikke være for høye – da kan de oppleves som ustabile
  • Integrert glassholder er tidsbesparende i forhold til plastklips

Referanser og inspirasjon

Stavanger Konserthus

Mingletallerkenen i Figgjo Felt ble utviklet sammen med Stavanger Konserthus slik at de skal kunne serve et interessant matkonsept om gjesten forsyner seg selv fra buffeten eller om kokken komponerer tallerkenen.

Banksalen, Trondheim

Banksalen i Trondheim benytter Figgjo til sin stående servering.

Grand Selskapslokaler, Bergen

Grand Selskapslokaler i Bergen tilbyr selvfølgelig et måltid som en del av sine arrangementer selv om man ikke skal sitte ned. Og til dette benytter de 3170 Mingletallerken.