Institusjon

Inspirasjon Grad

Figgjo Grad er tydelige kvalitetsprodukter som ivaretar alle sider ved god bruksfunksjonalitet. Tallerkenene har en markert kant i overgangen mellom spiseflate og fane. Koppen Figgjo Ting har en god hank som er lett å gripe, med et dypt tefat som gir god stabilitet. Figgjo Grad og Figgjo Ting gir sammen et moderne uttrykk, og begge egner seg godt til å dekoreres.

Inspirasjon Relieff

En god og funksjonell tallerken med et relieff som gir produktene et karakteristisk preg uten å være for dominerende. Figgjo Relieff lar seg gjerne kombinere med glatte produkter – som her med suppebollen uten relieff.

Inspirasjon Klassik

Figgjo Klassik har et formspråk som er avdempet og sympatisk. Dette er svært anvendelige produkter med mange bruksområder – til både store og små volumer. Stablekruset har en gripevennlig hank som med sine kurver ligger godt i hånden.

Inspirasjon 35 I

Tallerkenene i Figgjo 35 er lette, har stor spiseflate og er enkle å stable. Dette er en av våre bestselgere og en klassiker innen funksjonell servering. Den dype tallerkenen har de samme gode kvalitetene. Her bidrar stablekruset til å gi kuverten et mer oppdatert formspråk.

Inspirasjon 35 II

Tallerkenene i Figgjo 35 lar seg enkelt kombinere med andre av Figgjos funksjonelle produkter, for eksempel stablebollene. Sammen med vårt stablende 15-krus utgjør dette en kuvert som er flott på bordet og plasseffektiv på kjøkkenet. 15-kruset bidrar dessuten til å gi kuverten et mer moderne uttrykk.

Inspirasjon 24

Figgjo 24 er tallerkener med stor spiseflate og veloverveide størrelse. De stabler godt og er robuste og funksjonelle. Den dype tallerkenen egner seg godt til en suppe eller en liten salat. Sammen med Klassik-koppene gir Figgjo 24 et harmonisk og hyggelig uttrykk.

    NOEN TIPS

  • Produktvalg og dekor skaper ulike uttrykk og opplevelser
  • Dekor kan bidra til å gjøre måltidet til en mer hjemlig opplevelse
  • Ulike avdelinger kan skilles fra hverandre ved å bruke forskjellig dekor
  • Brettservering krever plasseffektive produkter
  • Kopper og krus bør ha riktig høyde hvis de skal inn på brett i transportvogner
  • En markert spiseflate eller tydelig kant kan være nyttig for brukere med nedsatt syn eller motorikk