Nye produkter

 

Tallerkener med silkematt overflate!

Vi starter året med to produktutvidelser. Tallerkener i serien Figgjo Grad kan nå fås med silkematt fane, takket være en helt unik overflatebehandling. I tillegg er den populære Figgjo Base-serien utvidet med tre nye produkter.

 

Figgjo Grad Silkematt

Figgjo Grad, designet av Olav Joa, er en elegant og tidløs serie som brukes på alt fra trendsettende restauranter og bistroer til bankettservering. Nå tilbyr Figgjo matt fane på utvalgte tallerkener i serien. 

En unik overflatebehandling gir en fascinerende kontrast mellom den glatte, glaserte spiseflaten og den silkematte fanen. Tallerkenen får et distinkt, elegant og “mykt” uttrykk, og en stilfull fremtoning som passer spesielt godt til fine dining. 

Figgjo Grad Silkematt har blant annet vært testet i bruk hos restauranten Galvin Bistro de Luxe i London. Kjøkkensjef Tom Duffill uttaler:

– Fantastiske tallerkener for anretning av en delikat forrett, en innbydende hovedrett – eller til og med en dessert. Holder godt på varmen og er sterke, noe som alltid er viktig i en travel restaurant, der tallerkenene må jobbe like hardt som de ansatte! 

Matt fane tilbys på fem utvalgte tallerkener i serien Figgjo Grad. Figgjo Grad Silkematt er spennende å kombinere med vanlig glasert porselen, gjerne i samme serie.

 

Figgjo Base

Figgjo Base betår av uformelle og rause tallerkener og koper, ærlige og ekte i sin enkelhet. Sammen danner de en base for kokken, som kan la store og røffe retter fylle flatene - eller gi luft til de mer raffinerte rettene. Nå har vi utvidet den populære Figgjo Base-serien med to nye dype tallerkener og en kopp.

De fleste produkter i Figgjo Base leveres i dekorene Figgjo Skygge, Flom, Dryss og Strøk.  

 

Figgjo Bolle

Vi supplerer med en ny bolle som rommer 300 cl, i et klassisk og elegant formspråk.