DENNE HØSTEN LANSERER VI FLERE SPENNENDE NYHETER!

I anledning vårt 75-årsjubileum og som Norges eneste porselensfabrikk, feirer vi blant annet med en tallerken designet av prisbelønte Lars Tornøe, og en bolle inspirert av en kaffekopp fra 1954.

Vi er stolte av å presentere vår jubileumskolleksjon:

Figgjo Undring

Er et nyskapende tallerkenkonsept i serien Figgjo Front. Figgjo Undring består av en tallerken med hull og tre tilhørende skåler. Hullet stiger sømløst opp av tallerkenen, og de myke overgangene gjentas i skålenes formuttrykk. Tallerkenen fungerer også bra alene, da opptrer hullet som et spennende designelement i seg selv. Tallerkenens lave profil gjør den behagelig å spise av.

Design Lars Tornøe

Figgjo Duett

Fortid møter fremtid i Figgjo Duett. Vi har latt oss inspirere av det klassiske formspråket som var typisk for Figgjo i de tidligere produksjonsårene. Formen i den nedre delen er hentet fra kaffekoppen Figgjo Sissel, en salgssuksess fra 1954. Den klassiske fasongen på bollen glir elegant over i lokket, som har et mer modernistisk design. Den asymmetriske kurvingen skaper et dynamisk og skulpturelt uttrykk.

Design Erik L. Lindberg, Olav Joa

Figgjo Boks

Figgjo Boks er med sine rette kanter perfekt til buffetbordet. Produktserien finnes i mange ulike størrelser, og er romslige uten å ta for mye plass. Nå har vi supplert serien med en ekstra stor boks.

Design Erik L. Lindberg, Olav Joa

Figgjo 24

Vi supplerer vår funksjonelle basisserie Figgjo 24 med en ny halvdyp tallerken.

Design Erik L. Lindberg

Ønsker du et uforpliktende tilbud, kontakt oss:

KUNDESERVICE
Anne Gro Laland
Tel: +47 94 00 10 53
E-post: anne.gro.laland@figgjo.no

Eller en av våre forhandlere i Norge og Norden
Forhandleroversikt

Følg oss på Facebook og Instagram for nyheter, inspirasjon og behind the scenes fra vår produksjon!

For kjøp til privat bruk
Utvalgte nyheter lanseres i vår nettbutikk i november her