Utvidelse av Figgjo Base!

Charles og De tester ut våre nye tilskudd i den populære serien Figgjo Base. Her med vårens friske salat, nydelig presentert i en ny dyp tallerken av kjøkkensjef Dean Andrew Butterworth.

Mathuset Charles & De åpnet dørene i 2005. Navnet forteller om utsøkte smaker og viktigheten av godt samarbeid. Charles Tjessem fikk tittelen verdensmester i kokkekunst i 2003, da han vant gullmedalje i den prestisjetunge konkurransen Bocuse d´Or.

"Våre verdier reflekteres i det vi serverer. Vi er opptatt av ærlighet og renhet - rene smaker, rene råvarer, rene medarbeidere og rent kjøkken. Vi tror på åpenhet. Vi er folkelige, men snobber med høy sigarføring er selvfølgelig også velkommen hos oss." Charles og De.

Ønsker du et uforpliktende tilbud, kontakt oss:

KUNDESERVICE
Anne Gro Laland
Tel: +47 94 00 10 53
E-post: anne.gro.laland@figgjo.no

Eller en av våre forhandlere i Norge og Norden
Forhandleroversikt

Følg oss på Facebook og Instagram for nyheter, inspirasjon og behind the scenes fra vår produksjon!