Testet hos Tango!

‘Rough fine dining’ beskriver Tango godt. Du får en meny av høy kvalitet med fokus på lokale råvarer i sesong – i en lun atmosfære. Her jobber matnerder som har det perfekte som minstemål, men samtidig liker å være litt casual. Både meny og vinkart oppdateres kontinuerlig. Forvent å bli overrasket. Målet er å servere deg noe som både er visuelt og smakfullt. Hos Tango handler alt om det du skal få på tallerkenen og i glasset. Kilde www.tango-bk.no

Figgjo Grad Silkematt har blant annet vært testet i bruk hos Tango Bar og Kjøkken, i Stavanger. Kjøkkensjef Eirik Thomsen disket opp med utsøkte retter, flott presentert på nye Figgjo Grad Silkematt tallerkener.

Nå tilbyr Figgjo matt fane på utvalgte tallerkener i serien.

En unik overflatebehandling gir en fascinerende kontrast mellom den glatte, glaserte spiseflaten og den silkematte fanen. Tallerkenen får et distinkt, elegant og “mykt” uttrykk, og en stilfull fremtoning som passer spesielt godt til fine dining.

Matt fane tilbys på fem utvalgte tallerkener i serien Figgjo Grad. Figgjo Grad Silkematt er spennende å kombinere med vanlig glasert porselen, gjerne i samme serie.

Ønsker du et uforpliktende tilbud, kontakt oss:

KUNDESERVICE
Anne Gro Laland
Tel: +47 94 00 10 53
E-post: anne.gro.laland@figgjo.no

Eller en av våre forhandlere i Norge og Norden
Forhandleroversikt

Følg oss på Facebook og Instagram for nyheter, inspirasjon og behind the scenes fra vår produksjon!

For kjøp til privat bruk
Utvalgte nyheter lanseres i vår nettbutikk medio mars her