Hvorfor kjøpe Figgjo?

Figgjo er kjent for høy innovasjonsevne, bekreftet gjennom en rekke designutmerkelser i Norge og utlandet. Vi kombinerer kompromissløs funksjonalitet med spennende design for å skape inspirerende og nyskapende produkter.

Figgjos produkter utvikles for å kunne kombineres med hverandre. Sett sammen din unike løsning ut fra ønske om form og funksjon. Ved å tilføre nye produkter skaper du nye opplevelser på bordet – Changing tables.

Figgjo gir 5 års kantskadegaranti på alle runde, flate tallerkener - med unntak av Front Dining.

Alle Figgjos produkter lages i vitroporselen, en porselenstype som er spesielt utviklet for profesjonell bruk. Porselensmassen er forsterket med aluminiumsoksid, og dette gjør produktene spesielt sterke og motstandsdyktige mot den harde bruken man har på et profesjonelt kjøkken.

I produksjonen blir produktene brent flere ganger på svært høy temperatur. Manuell kvalitetskontroll og utsortering etter hver brenning gir kundene førsteklasses produkter.

Fleksible produksjonslinjer gir korte leveringstider; 2-3 dager på mindre ordrer og 2-3 uker på større ordrer.

Alle Figgjos produkter kan dekoreres. Figgjo har en rekke standarddekorer i sitt sortiment, fra det klassiske til det mer moderne uttrykket. Alle dekorseriene er designet for å forsterke og heve opplevelsen de er en del av, og kan samtidig kombineres med våre hvite produkter.

Vi kan levere spesialdekor i så lave antall som 48 stk. Våre designere utvikler spesialdekor sammen med kundene, med utgangspunkt i deres profil eller med inspirasjon fra andre elementer som kan forsterke interiøret og atmosfæren.

Dekorerte produkter skal ha like lang levetid som hvite produkter. Dette er et viktig kvalitetsprinsipp for Figgjo. Vi brenner derfor dekoren inn i glasuren – det vil si at fargene smelter ned i glasuroverflaten. Alle dekorfargene er selvsagt testet i forhold til miljø og slitasje.

Vi benytter ingen miljøskadelige råmaterialer, og gjenvinner produksjonsmasse gjennom hele prosessen. Etter brenning resirkuleres vrakprodukter som fyllmasse, og luften og vannet som anvendes i fabrikken renses. Figgjos porselen blir testet for bly-, kadmium- og bariumutløsning i henhold til gjeldene lover og regler i EU og Norge og alle resultater ligger langt under kravene. Dette gjelder både glasur og farger.