Bedriftskunde? Kontakt oss / Fri frakt for nettkjøp over 500,-

Add Some Spice


FIGGJO ER EN TRENDSETTENDE PORSELENSPRODUSENT FOR DET PROFESJONELLE KJØKKEN. SNU TALLERKENENE PÅ PRESTISJEFYLTE HOTELLER OG RESTAURANTER, KANTINER OG INSTITUSJONER I EUROPA, MIDTØSTEN OG ASIA - OG FIGGJO ER DER!

Vårt merkeløfte "Add Some Spice" stiller krav til oss. Det er noe vi måler oss selv på, noe vi blir målt på og noe vi må levere på. Det er like stimulerende som det er krevende. Det skal bidra til at Figgjo blir et førstevalg når kundene velger porselen.

Figgjo ligger i naturskjønne omgivelser på Figgjo utenfor Stavanger. Her bruker vi tradisjonelt håndverk og en moderne maskinpark til å omsette stilren design til funksjonelt og holdbart porselen. Enkelte av våre produkter krever hele 52 berøringer av menneskehender gjennom produksjonsprosessen. Vi er påvirket av det ujålete skandinaviske formspråket der tilhørighet og tradisjoner betyr like mye som mattrender.

Figgjo er en familieeid norsk bedrift med lange tradisjoner. Norge signaliserer trygghet og seriøsitet.

Vi er stolt sponsor av kokkelandslagene i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Nederland, Sveits, Ungarn og Italia. Vi sponser også en rekke kokkekonkurranser i Norge og internasjonalt, samt Nordisk Kjøkkenchef Federation og WACS – World Association of Chefs Societies.

Figgjo gir 5 års kantskadegaranti på alle runde, flate tallerkener*

Figgjo lanserer nye produkter to ganger årlig. Vi beskytter våre produkter gjennom internasjonal designregistrering.


*Gjelder ikke Figgjo Front Dining