Bedriftskunde? Kontakt oss / Fri frakt for nettkjøp over 500,-. OBS! Bestill senest 14. desember for leveranse før julaften.

Figgjo Aura

FIGGJO AURA

Figgjo Aura med myke former og følelse av letthet

- Det sier designer og produktutviklingssjef Erik Lindberg om ideen til den nye serien Figgjo Aura som er høstens nyhet fra Figgjo. Figgjo ønsket å skape noe nytt og annerledes, litt ekstremt, funksjonelt og som kunne fungere kommersielt. Figgjo Aura har et sylindrisk og mykt formspråk, og kommer med to tallerkener i Front Serien.

- Jeg har latt meg inspirere av naturstein, det geometriske og det enkle. Målet var å skape en solid ramme rundt maten samtidig som at man får inntrykk av at tallerkenen svever, sier Lindberg.

Han ønsker at Figgjo Aura vil løfte måltidsopplevelsen.

Lindberg har jobbet tett med flere av landets ledende kokker, blant annet Norges Bocuse d’Or kandidat Christian André Pettersen og både det norske og svenske kokkelandslaget. De har gitt sine tilbakemeldinger gjennom utviklingen av Figgjo Aura.

- Det er flott å samarbeide med eksperter på mat og servering, slik at vi sammen sikrer funksjon som er tilpasset det estetiske. Tallerkenen skal stable godt, ha en passende tyngde og være enkel å severe på i restaurant og storhusholdning, forklarer Lindberg, som har brukt litt over et år på arbeidet.

Designet av Erik L. Lindberg

2 stk

per side

2 stk

per side