Bedriftskunde? Kontakt oss / Fri frakt for nettkjøp over 500,-

Figgjo AS lanserer nå FIGGJO OSLO – et unikt kaffekonsept som forsterker kaffeopplevelsen!

Figgjo Oslo er en ny produktfamilie som fanger opp og utfordrer kaffetrender. Produktene gir deg muligheten til å formidle og skreddersy opplevelsen av kaffens aroma på en ny og spennende måte. Figgjo Oslo bidrar til at totalopplevelsen på ditt spisested blir enda bedre.

Figgjo Oslo er utviklet sammen med Tim Wendelboe, en av Norges fremste baristaer. Serien består av tre kopper og en kanne, som erstatter den tradisjonelle koppen. De tre spesielle koppene, Tulipan, Åpen og Splitt, forsterker smaksopplevelsen på hver sin måte og rommer 20 cl. Kannen på 30 cl, er beregnet på enkeltservering. Designet på kannen gjør at kaffen kan brygges direkte i kannen. Figgjo Oslo tilhører Figgjo Front, vår mest nyskapende og utradisjonelle produktserie - utviklet for å fange opp og påvirke tidens trender og brukernes behov.TULIPAN intensiverer smaken

Koppen gir assosiasjoner til konjakkglass. Tulipanformen gir gjesten en antydning om hvor mye kaffe man skal helle i koppen. Den runde og lukkende formen lar kaffen rotere, bevege seg og gir et mer intenst smaksbilde. Dette tillater koppen å uttrykke kaffens aroma på en annen måte enn koppene Åpen og Splitt - noen kaffesorter smaker betraktelig søtere i denne formen.

Design Kristin Hærnes IhlenÅPEN fremhever aromaen

Formspråket tillater rotering av kaffen - den åpne formen slipper kaffens aroma lett ut. På samme måte som man ønsker å lufte vin, kan man også lufte kaffen for å fremheve dens aroma. Temperatur påvirker smak, og koppens solide, dobbeltstøpte bunn, gir en langsomere varmeoverføring til omgivelsene enn de andre koppene - noe som gir et rent og subtilt smaksbilde.

Design Kristin Hærnes IhlenSPLITT forsterker duften

Denne koppen har tydelig adskilte rom for kaffe og aroma. En innsnevret hals forsterker duftbildet - samtidig som drikkeopplevelsen er delikat. Koppens unike form gjør at kaffestrålen treffer bredt på tungen og fremhever kaffens friskhet. Koppen egner seg spesielt godt til kaffer med fruktige, friske og florale aromaer.

Design Kristin Hærnes IhlenFiggjo Base

Vi lanserer nå en espressokopp i vår populære serie Figgjo Base. Koppen rommer 8 cl og tilbys med og uten hank. Base espressokopp kommer med tilhørende underskål i 13 cm.

Design Erik Lorange LindbergØnsker du et uforpliktende tilbud kontakt oss:

KUNDESERVICE
Anne Gro Laland
Tel: +47 94 00 10 53
E-post: anne.gro.laland@figgjo.no

Eller en av våre forhandlere i Norge og Norden
Forhandleroversikt

Kontakt Physical
For bestilling av trebrett

E-post: hello@physical.no
Facebook
Instagram
Nettside

Kontakt Tim Wendelboe
Vedr. Spesialkaffe, brygging og utstyr

E-post: brenneriet@timwendelboe.no
Facebook
Instagram
Nettside

For kjøp til privat bruk
Figgjo Oslo lanseres 1. oktober i vår nettbutikk her