Bedriftskunde? Kontakt oss / Fri frakt for nettkjøp over 500,-

Figgjo Oslo får prestisjetung designpris!

Figgjo er tildelt Red Dot Design Award for sin kaffeserie Figgjo Oslo som er utviklet i samarbeid med den verdenskjente baristaen Tim Wendelboe.

- Figgjo Oslo og kaffekoppene vi har utviklet vil fullstendig endre kaffeopplevelsen. Ved å lage tre ulike kopper får vi frem og forsterker hver enkelt kaffe og den særegne smaken, sa Wendelboe da Figgjo Oslo ble lansert. Han ønsker å få frem unike smaksopplevelser når folk drikker kaffe.

Figgjo Oslo består av tre kopper og en kanne som gir muligheten til å skreddersy kaffeopplevelsen på en ny og spennende måte. Produktene ble lansert høst 2015 og er designet av Kristin Hærnes Ihlen. Tim Wendelboe, en av Norges fremste baristaer har spilt en sentral rolle i utviklingsarbeidet og markedsføringen av produktene. Kristin H. Ihlen og Figgjo Oslo mottok også i fjor prisen for Designers Saturday Awards Best Talents.

-Denne prisen har stor betydning for Figgjo AS og bekrefter at vi har kommet et skritt videre som designbedrift. Utmerkelsen styrker Figgjos posisjon som en ledende trendsetter og vår evne til å bringe nye og utfordrende produkter ut i markedet, sier Anne Linn Olsen, markedskoordinator i Figgjo.

- Målet med Figgjo Oslo var å fange opp kaffetrender og å tilfredsstille smakskravene kresne baristaer og deres kunder. Vi tenkte at Figgjo Oslo skulle levere for kaffe det et godt glass gjør for vin. Med Figgjo Oslo klarte vi nettopp dette, på en lekker og elegant måte som vi nå blir belønnet for, sier Simmer Vikeså, administrerende direktør i Figgjo.

Figgjo har flere ganger mottatt Red Dot Design Award, sist i 2003 for Figgjo Planet 40. Prisen er blant de mest prestisjetunge internasjonalt, og henget høyt. Det er uavhengige og frittstående designere som sitter i juryen, og har denne gangen vurdert 5200 ulike nominerte produkter.

- Vinnerne viser med sine produkter en ekstraordinær designkvalitet, påpeker dr og professor Peter Zec, grunnlegger og president i Red Dot Award.

Se hele Figgjo Oslo serien her

Tim Wendelboe´s oppskrift for brygging direkte i Figgjo Oslo se oppskrift


Ønsker du et uforpliktende tilbud kontakt oss:

KUNDESERVICE
Anne Gro Laland
Tel: +47 94 00 10 53
E-post: anne.gro.laland@figgjo.no

Eller en av våre forhandlere i Norge og Norden
Forhandleroversikt

Kontakt Physical
For bestilling av trebrett

E-post: hello@physical.no
Facebook
Instagram
Nettside

Kontakt Tim Wendelboe
Vedr. Spesialkaffe, brygging og utstyr

E-post: brenneriet@timwendelboe.no
Facebook
Instagram
Nettside