Bedriftskunde? Kontakt oss / Fri frakt for nettkjøp over 500,-. OBS! Bestill senest 14. desember for leveranse før julaften.

Personvernerklæring & Cookies

PERSONVERNERKLÆRING

Sist revidert: 29 august 2018


1. Generelt

Dette er personvernerklæringen til Figgjo AS ("Figgjo"), et norsk selskap med adresse Aaslandsbakken 1, 4332 Figgjo, Norge. Når du besøker våre nettsider eller handler i vårt Fabrikkutsalg kan vi behandle personopplysninger om deg slik det er beskrevet i det følgende. I slike situasjoner opptrer vi som behandlingsansvarlig og du kan henvende deg til oss med alle spørsmål relatert til vår behandling av dine personopplysninger slik det forklares under.

Beskyttelse av dine personopplysninger er veldig viktig for Figgjo. Vi innhenter og bruker bare dine personopplysninger innenfor gjeldende rett slik det følger av personopplysningsloven og EUs personvernforordning nr. 2016/679 (GDPR) som gjennomført i norsk rett. Når vi her bruker uttrykk som "personopplysninger", "behandling", "behandlingsansvarlig" og "databehandling", har disse samme meningsinnhold som fremsatt i personopplysningsloven.

 

For hvilke formål behandler vi dine personlige data?

Opplysninger som knytter seg til ditt kjøp

Når du kjøper varer og tjenester fra vår nettside www.figgjo.no eller vårt Fabrikkutsalg behandler vi de personopplysningene du oppgir slik som navn og kontaktinformasjon (inkludert adresse, e-post og telefonnummer) og betalingsinformasjon. Denne informasjonen innhentes og behandles for at vi skal kunne yte varer og tjenester til deg, håndtere returnerte varer og administrere din konto på våre nettsider (hvis du har opprettet en konto).

Det kan også hende vi behandler personopplysninger for å sende varsler når et produkt er inne på lager, eller for å kontakte deg dersom det er problemer med levering av varer du har bestilt. Vi kan også analysere kjøpene gjort av ulike kundegrupper. Dette gjør vi for å forfølge vår berettigede interesse om å utvikle våre produkter og tjenester.  

Slike opplysninger behandles dels fordi det er nødvendig for å overholde en avtale med deg, og dels fordi det er nødvendig for å forfølge vår berettigede interesse i å kommunisere effektivt med deg slik at vi kan yte best mulig tjenester til våre kunder. 

Selv om denne typen behandling ikke har grunnlag i ditt samtykke kan du alltid kontakte oss hvis du har spørsmål. Du kan også anmode at vi stanser behandlingen slik det er beskrevet under. 

 

Ordrebehandling og oppfylling av avtale

Når du legger inn en bestilling hos Figgjo AS, er det nødvendig for oss å innhente og behandle dine personopplysninger for å gjennomføre og levere bestillingen din, samt holde deg oppdatert på leveringsstatus og, om nødvendig, håndtere retur. For dette trenger vi kontaktinformasjon fra deg og/eller din bedrift, avhengig bestillingen.

Vi kan måtte oppgi dine personopplysninger til tredjepart for å sikre at bestillingen din blir levert. For at en pakke skal kunne sendes eller en retur hentes, vil dine personopplysninger måtte deles med transportselskaper.

Ved en bestilling med elektronisk betaling, kan bestillingen din bli behandlet av en betalingstjenesteleverandør. I så fall er betalingstjenesteleverandøren ansvarlig for behandlingen av betalingen.

 

Nettsidetrafikk og analyse – informasjonskapsler/cookies:

Figgjo AS henter, samler og analyserer brukerdata, trafikk og handlinger som foretas på Figgjo AS nettside. Dette inkluderer din IP-adresse, nettleser (Chrome, Internet Explorer etc.), operativsystem (Windows etc.) samt hvilke sider du har sett på. Slik analyse foretas gjennom bruk av cookies, og vi kan bruke disse for å gi deg personlige produktanbefalinger og tjenester. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies som videre forklart i seksjonen «Om informasjonskapsler». Dette involverer bruk av personopplysninger og har grunnlag i ditt samtykke som kan trekkes tilbake til enhver tid. Du kan lese mer om bruk av cookies, hvordan man kan trekke tilbake samtykke og endre innstillingene i vår «Om informasjonskapsler», samt på

https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

 

Direkte markedsføring med grunnlag i ditt samtykke

Hvis du har gitt ditt samtykke kan vi behandle din e-post adresse og ditt navn slik at vi kan sende informasjon til deg når vi har tilbud og spesielle arrangementer i vårt Fabrikkutsalg.

 

Dine rettigheter

Du har rett, etter forespørsel, til innsyn i personopplysninger som vi til enhver tid lagrer eller behandler. Du har også rett til å få korrigert eventuelle feil i dine personopplysninger. Under visse omstendigheter har du også rett til å kreve begrensning av vår behandling av dine opplysninger eller anmode oss om å slette dine personopplysninger. Du kan til enhver tid trekke tilbake samtykke til vår behandling av dine personopplysninger (slik det er redegjort for over), uten at dette påvirker lovligheten av behandling basert på et samtykket før samtykket ble trukket tilbake.

Du kan rette en innsigelse mot vår behandling av dine personopplysninger og du kan be om å motta dine personopplysninger i et strukturert, vanlig og maskinleselig format slik at opplysningene lett kan overføres til deg eller en annen behandlingsansvarlig utnevnt av deg (dette er kjent som "dataportabilitet").

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss dersom du har noen klager tilknyttet vår behandling av dine personopplysninger. Vennligst foreta anmodninger omhandlende disse spørsmålene slik det er redegjort for over i denne personvernerklæringen. Vi informerer også om at du etter loven har rett til å klage til Datatilsynet.

 

Plassering av dine opplysninger

Vi lagrer dine personopplysninger på servere som er sikkert plassert innenfor EU/EØS-området. Fordi vi tar personvern alvorlig, overfører vi ikke dine personopplysninger utenfor EU/EØS, og alle våre databehandlere er underlagt streng taushetsplikt i relasjon til dine personopplysninger.

Informasjonssikkerhet

Vi har innført gode kommersielle standarder for teknologi og operasjonell sikkerhet, for å beskytte all informasjon gitt av besøkende via denne nettsiden fra uautorisert adgang, offentliggjøring, endring eller ødeleggelse.

 

Oppbevaring og sletting

Figgjo AS sletter personopplysninger når det ikke lenger er nødvendig å behandle dem for å oppfylle formålet med behandlingen og når sletting er lovlig og pålagt under gjeldende rett.  

Vi sletter for eksempel opplysninger som knytter seg til din profil på "Min Side" når din konto slettes, mens informasjon om kontaktpersonen for kontoen og faktureringsopplysninger lagres i fem år slik at vi kan håndtere fremtidige henvendelser og følge relevant regnskapslovgivning, samt for å kunne ivareta dine rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven. Fem år etter du har kjøpt en vare sletter eller anonymiserer vi opplysninger tilknyttet dette kjøpet, med mindre du har laget en konto på mine sider og har valgt å ha din kjøperhistorikk lagret der.

 

 

Kontaktinformasjon

Ønsker du at få slettet, endret, overført, begrenset eller tilsendt de personlysninger vi har registrert på deg, eller hvis du har spørsmål angående denne personvernerklæringen eller personvern på våre nettsider kan du kontakte oss på Butikk@figgjo.no.

Liste over informasjonskapsler vi samler inn

Tabellen nedenfor viser informasjonskapslene vi samler inn og hvilken informasjon de lagrer.

COOKIE navnCOOKIE beskrivelse
CART TIlknytting med handlekurven din.
CATEGORY_INFO Lagrer kategoriinformasjonen på siden, som gjør det mulig å vise sider raskere.
COMPARE Elementene du har i listen Sammenlign produkter.
CURRENCY Din foretrukne valuta
CUSTOMER En kryptert versjon av kunde ID i butikken.
CUSTOMER_AUTH En indikator hvis du er logget inn i butikken.
CUSTOMER_INFO En kryptert versjon av kundegruppen du tilhører.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Lagrer kundesegment-IDen
EXTERNAL_NO_CACHE Et flag som angir om caching er deaktivert eller ikke.
FRONTEND Din session ID på serveren.
GUEST-VIEW Tillater gjester å redigere bestillingene sine.
LAST_CATEGORY Den siste kategorien du besøkte.
LAST_PRODUCT Det siste produktet du har sett.
NEWMESSAGE Indikerer om en ny melding er mottatt.
NO_CACHE Angir om det er tillatt å bruke hurtigbufferen.
PERSISTENT_SHOPPING_CART En lenke til informasjon om din handlevogn og visningshistorie hvis du har bedt om nettstedet.
POLL ID for eventuelle meningsmålinger du nylig har stemt inn.
POLLN Informasjon om hvilke avstemninger du har stemt om.
RECENTLYCOMPARED Elementene du nylig har sammenlignet.
STF Informasjon om produkter du har sendt til venner.
STORE Butikkvisningen eller språket du har valgt.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Angir om en kunde lov til å bruke informasjonskapsler.
VIEWED_PRODUCT_IDS De produktene du nylig har sett.
WISHLIST En kryptert liste over produkter lagt til din ønskeliste.
WISHLIST_CNT Antallet varer i din ønskeliste.
KLARNA Klarna analytics for eCommerce sporing
FACEBOOK Facebook-sporing for brukerinformasjon
GOOGLE Google sporing for brukerinformasjon

Bestselgere